birthday girl

Grattis till mig!
 
Fyjävlar vilken dag det har varit ni, min lycka är obeskrivlig och jag är så bortskämd att det inte ens går att förklara med ord. Tacka gudarna för mina vänner och för alla runt omkring mig, inga är lika underbara som dem. Jag har blivit omhändertagen något massivt och jag har inga att tacka förutom mina bästa vänner, all kärlek till mina fina.
Det började med att jag vaknade till pappas ljuvliga stämma då han sjöng så vackert som ingen annan kan och skrek ut hurra som jag tror väckte alla i lilla Vadstena, det är inte ofta det händer och jag vaknade med tårar i ögonen av lycka. Fan att fylla hela 18 år är otroligt stort.
I min dumma hjärna så hade jag trott att jag bara skulle grattas och inget mer idag, för själva firandet av mig börjar ju inte förrän imorgon, men så fel jag hade såklart. Jag får ett samtal ca. 13.00 av Plantagen då de säger att de har blommor till mig, jag springer från korridoren till entrén för att hämta blommorna och dem är rosa, vilken lycka! Jag vänder mig om mot kafeterian och där ser jag mina tre vackra bästa vänner runt en daimtårta med jordgubbar och grädde, mina favoritsmaker, medan de sjunger den underbara födelsedagslåten. Finns det något bättre? Tror inte det. Hampus joinar även och vi njuter av tårtan. Blommorna var från min släkt förresten, vilken tajming!
Det är inte allt. Hugos, mitt stammis ställe, bjuder på en gratis chailatte för att fira mig. Det var det gulligaste jag upplevt där och det gjorde mig ännu mer taggad till imorgon. Ivana kommer in till Hugos för att gratta mig och jag kramar ihjäl kvinnan för att jag älskar henne så mycket, sen så drar hon mig till Ströget där hon även payar för käket, kunde dagen varit bättre? Knappast.
Tar inte slut där inte! Ivana körde oss hem till henne för att fira mig ännu mer men vi lyckades inte lämna parkeringen utan vi satt där och sjöng ihjäl oss till Bastille. Hon kommer med ytterligare en överraskning och kör mig till McDonalds Drive Thru där hon beställer en stor pommes till mig (hon känner mig alltför väl) och en paj till henne och kör mig till parkeringen i Hamnen där vi kollar på solnedgången medan vi äter vår mat och lyssnar på Lana Del Rey. Återigen, mina bästa vänner är bäst.
Just nu sitter jag med min far och plastmamma och smuttar på lite vitt vin lagligt, vi väntar tills min bror och svägerska från Göteborg kommer för att fira mig lite. Den här dagen var obeskrivligt bra, skulle kunna fylla år varje dag.
 
I LOVE MY LIFE!
__________________________________________
puss pander, maller baller och sassurt.
lycklig tjej.

sthlm

Hej ni!
 
18 år gammal om en timme. Det är helt jävla sjukt, går inte ens att förklara. Att jag blir myndig snart kan inte jag riktigt förstå, snart har jag mitt körkort, snart kan jag åka in i fängelse, snart kan jag gå ut på krogen och snart kan jag köpa en trisslott. Den makten jag kommer innehava går inte att förklara, jag ser fram emot den något enormt!
Min sista dag som 17-åring spenderades i Stockholm och jag kan inte förklara hur underbart det var för er, allt var bra stämning och massor med roligheter. Sjukt roliga konversationer och vi skrattade som aldrig förr, det var verkligen en perfekt dag. Bästa folket och bästa aktiviteterna, vill dit igen med samma personer förutom en då... Men det gör inget, det finns ljusa sidor med allt!
Fredagen kommer bli super, jag längtar helt obeskrivligt till att få samla ihop alla mina fina vänner och att de ska få träffa och lära känna varandra. Det är det som får mig att må bäst, när alla är lyckliga och känner sig delaktiga. Ingen får vara utanför hos mig det kan jag lova er. Dock så kommer det bli väldigt blandat folk så det ska bli kul att se hur alla funkar med varandra, själv så får jag hoppas på det bästa.
 
Hejdå mina fina!
_____________________________________________
finaste sergeis torg.

memories

Tänkte bara förklara lite om den här bilden. Den här bilden är från nollningen då vi la ner en pressening och hällde ägg, ketchup, senap, hundbajs. gammal fil och fiskolja på den. Sedan tvingade vi våra nollor att glida på den och rulla runt för att de skulle skämma ut sig. Fyfan vad vi skrattade. Så hjärtlösa var vi allihoppa.

big cities small people

Halluuu!
 
Stockholm imorgon med alla samhällare! Taggar något enormt för att vi har 2 och en halv timma på oss att käka och göra lite andra roliga grejer. Det blir skitbra. Först är det armémuséet, låter inte så kul men vi ska göra det bästa för att det inte ska vara tråkigt. Sen har vi typ en timmes lunch, men det blir inte en timme för att vi ska gå till riksdagen från muséet. Sen ska vi vara i riksdagen i två timmar (!), men sen kommer det roliga! Vi ska käka gott, det blir jag, Hampus, Sassa, Malin och Amanda och vi ska leta efter en tacobuffé för det är vi alla sugna på.
Just nu är jag hemma hos Amanda med Sassa och vi ska sova hos Amanda. Det är inte lätt att vara Vadstena-bo och det är inte så jävla kul att vakna 4 för att sen vänta en timme utanför skolan eftersom den är öppen. Då kom min hjälte Amanda och sa att jag kunde sova hos henne, vilken fin vän ni!
 
Ha det bra mina vänner och vi får se när mitt inlägg dyker upp imorgon!
___________________________________________________
mina änglar.

sounds of horror, sounds of music

Hej!
 
Skolan idag var förjävlig, kan inte säga att dagen over-all var bra heller. Det började med att jag var på sjukhuset och tog lite prover och blev undersökt för det här med magen, typiskt att man får tid när den största värken är över. Sen kom jag 2 timmar sent till skolan och jag kan inte ens förklara glädjen när jag var tvungen att förklara att jag först försov mig och sedan att jag var på sjukhuset framför klassen. Fuck life.
Planerna inför födelsedagen förstördes rätt så rejält för nattklubben vi skulle ut till hade bara 30+ så det blir middag hela kvällen. Hoppas inget ändrar sig till det värre just nu, då blir jag ledsen i ögat. Men jag tror inte det är något som kan ändra sig, jag har bokat bordet och jag är redo för en trevlig kväll!
 
Don't wake me up!
_________________________________________
en fin bild på mig och min bästa vän amanda.
 

round round round i get around

Jag var ute och körde med pappa förut, på en riktig väg med andra riktiga bilar runt omkring mig. Det var sjukt läskigt men pappa sa att jag var jätteduktig och att jag körde bättre än vad mina syskon gjorde första gången vilket var skönt att höra. Det är inte ofta man får såna fina kommentarer av min far!
Just nu håller jag dock på att fixa mina naglar, tänkte göra dom lite fina till fredag. Måste ju göra allting lite speciellt då, det blir middag och utgång för mig och mina närmaste och jag kan inte förklara för er hur taggad jag är. Inget kan förstöra den kvällen för mig, oavsett vad.
Skola imorgon, fuck life är allt jag har att säga.
 
Kramis!
____________________________________
egentagen bild, haha. :)

i just ride

Hej ni!
 
Vilken natt och morgon jag har haft, jag har knappt sovit något och jag har varit sjukt irriterad hela morgonen. HAtar när jag mår såhär, det hjälper inte att vi har tvätt som man måste hålla på med hela dagen. Men förhoppningsvis så fixar sig det snabbt så att man kan slappa resten av dagen och ha ångest inför imorgon. Dumma skola, vi borde ha 3 veckors lov!
Kollar någon annan på The Brit Awards 2013? Jag älskar The Brits, massa bra artister, band och uppträdanden. One Direction blev en stor favorit i år, för mig iallafall. Alla slags musikstilar och varenda en hyllas, med massor av besök från internationella artister. Om ändå det kunde sändas live som alla andra galor, men Sverige suger på sånt. Dock så sändes den, jag borde kanske inte klaga så mycket då.
Nu ska jag ner till tvättstugan igen så vi får ses senare idag.
 
Adios!
________________________________________
bara några dagar kvar.

fuck it.

jag är lite kreativ trots allt.

follow me and everything is alright

Ni kan nu följa mig på bloglovin! Se till att göra det, klicka på sidan av min blogg under min bild eller på knappen här nedanför. 
 

innocence is gone

Wharrup!
 
Sega lördagar är förjävliga, den här lördagen tar nog priset dock. Fan va allt ska kännas piss och skit nu, inget som är bra i mitt liv för tillfället. Nu låter jag iochförsig depp, jag ber om ursäkt för det men jag kan inte låta bli att berätta hur jag känner! Och ingen lyssnar ju lika bra som mina härliga blogg. Men somsagt, allt känns inte rätt för tillfället och jag är besviken på allt och alla. Inte en bra dag att tjöta på mig idag.
Annars har jag endast varit och gymmat, när jag var klar drog jag till bushållsplatsen där jag stötte på Daniel, vilket var helt random och han fick vara min busskompanjon för resan. När jag kom hem blev det käk och jag fick göra biffar för första gången, passar en biff som mig haha! (fyfan va dålig jag vet) Men nu är det dags för mig att ta mig i kragen och kolla på Melodifestivalen, hoppas det blir ett bra bidrag som vinner nu.
 
Kramis!
_______________________________________
gym brud var det ja!

inspiration.

Läs läs läääääääääs den här bloggen! Det är en blogg skriven av Gerhard som är ett före detta Jehovas Vittne och som blev utkastad av sina föräldrar för att han kom ut som homosexuell. Följ hans resa och hans liv, han är sjukt stark som klarar av detta.
 
unwantedandwanted.blogg.se
 

kan jag, kan hon

Tja!
 
Vilken dag det har varit ni! Det började med att jag vaknar och är helt ensam hemma vilket inte är vanligt i det här hushållet, men då får jag syn på en väldigt fin lapp av Klara som förklarar vart alla är. Jag tog mig en mysig frukost och rörde mig vidare mot bussen till Motala, jag skulle träffa på Lisen och fika med henne. Fika verkar vara det enda jag gör nu om dagarna haha... Men vi fikade och hade det supertrevligt. Efter det mötte jag upp Christian och vi tog oss till mig för att vara husvakter och för att han skulle hitta praktik vilket det verkar som om han gjorde.
Resten av helgen har jag faktiskt inget planerat för tillfället. Blir nog bara att slappa och köra bil med pappsen! Måste bli bra på det där om jag ska skaffa mig körkort. Sen fyller jag ju om 6 dagar vilket är underbart!!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll ni! :)
____________________________________________
möhippa, mys var det.

i belong with you, you belong with me

Hallå där!
 
Jag är fullt medveten om att jag inte har skrivit på två dagar och jag ber så hemskt mycket om ursäkt men min design var så dålig att jag skämdes för att skriva! Men nu har CHRISTIAN min ängel fixat designen och jag är supernöjd så jag tycker att ni kan besöka hans blogg som handlar om Basshunter, det är inte många bloggar som gör det så jag tycker absolut att det är värd en titt, speciellt eftersom han har varit så underbart snäll och hjälpt mig.
Annars har de har dagarna inte varit så upptagna, i måndags hängde jag med Daniel och fikade lite mys med honom, efter drog han och jag till McDonalds, standard, och hade det trevligt där. I tisdags hängde jag med Linn och fikade med henne, det var superkul eftersom det var första gången också, så det funkade finfint. Igår gymmade jag endast och hängde hemma med sjuk familj, jag är obviously den enda friska. Idag blev det Christan när det egentligen skulle vara Ingrid men det gjorde mig inget, jag och Christian hade det superkul och skrattade ihjäl oss tillsammans. Inga funkar lika bra som vi två!
Imorgon ska jag förmodligen träffa Lisen och sen när jag kommer hem hoppas jag på att köra lite med pappa, det vore fetttttt! Vill bara bli bättre och bättre nu, innan jag kör över folk med bilen, hehehehe!
 
Puss och kram!
__________________________________________________
vi kör med en bild från nollningen, goa tider.

heartbeat is punching me

Hello bloggen!
 
Ett jävligt sent inlägg... jag ber om ursäkt men jag insåg precis att jag hade glömt bort bloggen helt idag. Förlåt förlåt, men jag är bara mänsklig så ni får det ta det för nu.
Idag har varit en någorlunda produktiv dag, jag vaknade tidigt, tog mig till gymmet och hade ett riktigt bra pass, tog mig till körskolan och sen tog jag en fika med Daniel P.  som verkligen behövdes om jag ska vara helt ärlig, jag älskar den människan mer än något annat i världen för att han finns varenda gång då jag behöver honom. Så en fet shout-out till honom.
Passet gick bra somsagt, det vart kondition i en halvtimme och sen in till vikt rummet där jag gjorde knäböj med viktstång. Det blev 3x10 med 10kg så endast en mjukstart. Sen gjorde jag 3x10 benlyft och det tog kål på min mage haha, det märks att jag har varit sjuk! Jag hoppas på ett bättre pass imorgon, för då blir det att dra sig till gymmet igen för en ny runda.
Imorgon ska jag förmodligen ses med Linn och fika lite med henne, det är jag excited för iallafall!
 
Kramis!
____________________________________________
jag har ett tusen sånahär bilder, don't you worry.

damn right

Asså jag och mina citat-bilder haha! Men den här var så jävla bra så jag kunde inte motstå

you're unbelievable

Godmorgon!
 
Eller ja, jag vaknade inte precis nyss men det räknas fortfarande som morgon i min värld. Hade en diskussion om när man ska vakna med Daniel igår, jag tycker att man ska vakna tidigt och njuta av dagen medan han tycker att man ska sova ut så mycket som möjligt och kunna vara vaken på kvällen. Men jag kan göra båda och har jag märkt, jag vaknade tidigt igår och gick och la mig runt 1 och jag vaknade tidigt imorse igen utan att känna mig trött. Dock så vet jag inte hur länge det kommer hålla så jag borde inte jävlas med mitt sovschema allt för länge.
Idag kommer jag spendera fyra timmar av mitt liv i en körskola, känns sådär om jag ska vara ärlig. Sen blir det att plugga när jag kommer hem, asså fuck mitt liv. Jag vill också ut och festa med alla andra men jag måste verkligen prioritera skolan om jag ska komma in på psykologi sen i universitet. Blä för press och för plugg.
Det är ju fan lov imorgon, och jag är helt uppbokad hela veckan nu! Vi får se hur det blir med pluggandet under lovet nu, men jag måste få något gjort och jag måste fixa mitt F i matten, jag har ju så jävla bra betyg i allt annat!!
 
Trevlig dag mina vänner!
______________________________________
nobody said it was easy.

we might kiss

Hallå ni!
 
Magen har förvärrats igen, fan! Det höll precis på att bli bra. Men jag har tid hos läkaren och då hoppas jag att det blir bättre på något sätt. Vill slå mig själv på magen för att den är så knasig, smärtan borde ju avta någon gång snart annars går jag galen.
Idag har varit en bra dag, vaknade upp tidigt och käkade frukost med familjen. Städade mitt rum och slängde allt skit som jag inte behöver, vilket var mycket så det var tur att jag städade. Sen drog jag till Daniel och myste med honom medan vi kollade på Clash of the Titans, ganska bra film det där.
Nu sitter jag hemma och har ångest inför imorgon, ska ju bra plugga. Dumma skit, hatar söndagar, även fast det är lov.
 
Smile on!
______________________________________________
i believed in your confusion.

all my scars are open

Hallååå!
 
Det var visst ett sent inlägg men saksammma, det blir skrivet iallafall. Kan tillägga att jag precis vaknade, fml. Jag somnade runt sju och vaknade nu runt tio, jävla anus. Jag hatar när det blir såhär, men jag ska försöka somna om snart, jag ska bara planera morgondagen med Daniel lite. Det ska nog bli kul att få ses lite med honom, så glad människa! Han sprider verkligen över sin glädje till alla andra också, supermysigt.
En fotoläxa fick vi i onsdags; "A kiss is just a kiss". Vi ska alltså ta kort när ett par kysser varandra eller passion och närhet. Tycker så synd om alla i Foto A klassen som inte vet hur de ska göra, att vara helt singel under en sånhär uppgift försvårar jättemycket, läraren sa tillochmed det. Men då tycker jag det är jättetaskigt att ha en uppgift som baserar på att man ska inte vara singel.
Med andra ord så har min fina bästavän Amanda fixat sig en underbar pojkvän och jag önskar dem all lycka! De är båda så söta ihop och jag kan inte hoppats på något bättre för henne och för honom. Det betyder att det är 2 kvar som kommer vara singla under Magaluf, men man vet aldrig, vi kanske blir upptagna hela högen!
 
Hejdåååå!
 
________________________________________________________
mitt nya livsmotto.

tell them all i know now

Hiya!
 
Alla hjärtans dag wohoo! Choklad dräptes, filmer tittades och det är så dagen ska spenderas. Alla andra sätt är helt enkelt fel. Dock så kommer jag ångra all choklad när jag är på gymmet imorgon, fan för mig och mina sötsaksvanor. Livet hade varit så mycket enklare om alla sötsaker och allt onyttigt smakade äckligt.
Annars så har jag faktiskt varit duktig och gymmat, känner redan av träningsvärken imorgon. Det var lite konstigt att komma tillbaka dit när jag inte hade varit där på länge. Skuldkänslorna svämmade över men det blev ett bra pass ändå.
Vill skriva mer men vet inte riktigt vad jag ska säga, föruto, att historian gick skit. Jag har fortfarande en chans på inlämningen dock, så den ska bli perfektion imorrn.
 
Peace & love!
______________________________________________
true

fel fisk i strömmen

Hejsan!
 
Jag har fått jobb! Yes! Det blir att vara dansinstruktör för 6-9 åringar, och jag är superexcited. Streetdance blir fallet och jag får lära in mig någon koreografi som är enkel men så att de ändå känner sig duktiga. Det blir första gången jag är instruktör för något sånt här och det blir så konstigt speciellt med barn. Men extra pengar skadar mig inte just nu, speciellt inför Magaluf.
Skolan idag var helt okej, fick höra av Thomas att jag och Hampus (killen som kan engelska) ska få egna uppgifter istället för att jobba med de andra som har barnsligt lätta uppgifter. Det känns bra! Det är också på tiden att vi får sånt här, det började bli irriterande med läxor som innehöll hur man ska bygga meningar, jag suckar varje gång någon i min klass räcker upp handen för jag kan nästan gissa vad personen kommer säga. Om man har en fråga som man vet är dum, vänta fem minuter och se om du får svar på den. Det kan väl inte vara så svårt?
Efter skolan drog jag till stan med Malin och Sassa. Det var supermysigt att gå omkring och sen tog vi ett stopp på ungdomsmottagningen för att fråga lite saker, vi frågade mest om vaccinationer till Magaluf och om det behövs eller så. Men det behövdes inget och vi kunde resa dit säkert utan att oroa oss om sjukdomar. Sen bar det av till Sassa där vi lyssnade på musik och Sassa fixade Malins naglar. Efter det drog jag hem.
Historia prov imorgon... Jag fasar inför det, jag har ingen aning om vad som kommer komma på provet och jag har ingen aning om jag ens kommer klara det. Fan för historia och fan för läxa! Inlämningen vi ska lämna in på fredag hjälper inte heller. Vem ger en klass prov och inlämning? Varför hatar hon oss så mycket? Vill nästan strunta i det och gå på feeling, men det hade ju varit kasst och jag hade säkert fått F.
 
Önska mig lycka till med allt!
_________________________________________________
anything could happen.

kanske var det du

Hello!
 
Nämner det igen men det är framsteg, magen är bättre! Inte helt reparerad än men mycket bättre, jag kan gå utan att krampa haha. Men det kommer och går hela tiden nu, jag vill bara bli av med det helt.
I andra nyheter så har jag faktiskt kommit någonstans med historian, det var fan i mig på tiden för att jag har slavat med den uppgiften i en vecka. Men jag är ännu inte klar, vilket suger. Men det är inte det enda, vi har även prov på kalla kriget. Som om inte inlämningen sög, men nu ska vi skriva prov om något som jag absolut inte förstår och som var det mest värdelösa krig jag har någonsin hört talats om.
Alla hjärtans dag spenderar jag med Ingrid och vi ska drunkna i choklad samtidigt som vi gråter över hur singla vi är, det låter som en bra alla hjärtans dag för mig. Alla andra ska på dejter och mysa med deras partners men jag ska mysa med min favoritpartner och äta. Så det ska va!
Jag dampade sönder igår, om ni inte märkte det men jag mår fortfarande skit över det som har hänt och jag kan inte komma över det. Det är så enkelt i teorin men varje dag påminns jag om mitt misstag och varje dag måste jag ge mig själv en verklighets käftsmäll så att jag kommer över mig själv. Verkar inte funka på något annat sätt. Varför kan jag inte få vara lycklig, bara en gång minst.
 
Ha en fortsatt mysig tisdag.
____________________________________________
the show must go on.

fuck.

Jag är dum i huvudet som inte tänker medan jag handlar. Iställer för att potentiellt få något underbart så har jag bara sårat mig själv och andra. Det här händer varenda jävla gång. Jag måste hata mig själv asså för jag är så taskig mot mig själv och alla andra. Ska gömma mig under täcket och inte komma fram förrän jag ska dö. Rekordet för den svinigaste människan går till mig!
 
_____________________________________________
förlåt, ville bara göra alla lyckliga

you've been hurt before

Tjenare tjenare!
 
Jag vet att jag tjatar om det men min mage vägrar sluta krångla. Det gör fortfarande ont och nu har jag fått tid på vårdcentralen tack gode gud! Det måste förbättras på något sätt för det här är inte kul för fem öre. Jag gör vad som helst vid det här tillfället för "sjukdomen" påverkar allt. Min ilska tas ut på mina vänner, skolarbete och hemmet, mest för att ingen förstår min smärta men även för att jag kan inte hålla på och klaga hela tiden om hur ont det gör. Dessutom får jag inte dricka kaffe (!!!!!!). Tanken är ju att jag ska föda barn senare i livet också... om det här är min smärta nu så kan jag inte tänka mig vad det kommer vara.
Om man utesluter det här så har dagen inte varit helt usel, det var relativt roliga lektioner och jag fick mycket gjort. Dock är den där jävla historia uppgiften kvar men den får jag göra imorgon efter skolan. Det blir att sitta i mediateket till sena klockan och hoppas att jag får något gjort. Che Guevara, din lilla buse, varför gjorde du saker som är svåra att skriva om?!
Kan tillägga att jag har absolut ingenting planerat inför lovet nu och ångesten börjar uppstå! Alla andra ska göra roliga grejer och allt jag kan tänka på är att jag fyller om 16 DAGAR. Jag får helt enkelt samla ihop lite människor och umgås med dem. Eller vem vet, jag kanske är inlagd på sjukhus då. Det verkar som det om man frågar hur jag mår.
 
Krya på mig och fortsatt trevlig dag för er!
______________________________________________________
i'm so excited
 

följ din dröm

Länge nu har jag tvivlat på vad jag vill göra efter gymnasiet, hur mitt liv kommer se ut och vad mina beslut just nu påverkar min framtid. Idag insåg jag att mitt val nu efter gymnasiet påverkar allt. Om jag inte kommer in, är jag stort sett körd. Kommer jag in så är jag fast, kommer inte kunna ändra mig. Tar jag ledigt ett år kommer jag aldrig börja plugga igen. Jag orkar inte det här, alla beslut.
Sen är problemet att välja utbildning också, kriminologi eller psykologi? Båda två är praktiskt taget omöjliga att komma in på om man inte har A i allt, vilket jag inte har. Inte att jag har dåliga betyg, jag har bara inte A i allt. Och vad väljer jag om jag inte kommer in i något alls? Pluggar upp mina betyg? Eller skiter jag i allt helt?
Jag tänker inte ge upp, jag ska komma in på nått, jag ska ta examen och lyckas. Ni kommer få se, om ett par år är jag legitimerad och redo för att behandla världen, en efter en.
 
Godnatt!
_________________________________________________
relevant.

i'll be fine once i get there

 

if you're for real and i pretend

Hallå där!
 
Min mage vägrar ge sig! Usch, smärtan är något enorm och jag ska ringa vårdcentralen imorgon för att få reda på vad detta helvete är för något. Det går inte att förklara hur ont det gör, jag kan inte äta men samtidigt kan jag inte inte äta för då mår jag också skit. Varför just jag?! Det är alltid jag som ska råka ut för såna här grejer. Blä.
Igår blev inte så tråkig egentligen, hela familjen gick och kollade på Tonys handbollsmatch och han var hur duktig som helst, blev matchens lirare till och med. Det är nått med mig och när jag kollar på sport, jag blir största fanet ever. Jag typ sitter där, skriker och klappar, med alla andra som följer sporten 100x mer än mig haha. Jag gillar det asså, sjukt härlig stämning på varje match.
Jag tänker inte ens nämna Melodifestivalen för jag kollade inte på det, den enda gången jag kollar är när det är ESC eller final. Även där blir jag ett mega-fan och skriker "Heja Sverige!", "Heja Kroatien!" eller "Heja England!" det är beroende på vilka som leder såklart. Skriker inte mitt beteende moral eller vad?
Nu ska jag göra lite kaffe och tycka synd om mig själv. Det är på tiden för det, jag har ignorerat min smärta allt för länge men nu ska jag skämma bort mig själv. Easy A visas även på 3an ikväll klockan 21.00, missa inte den filmen.
 
Hoppas ni har det bättre!
_______________________________________________
ta mig tillbaka till den här tiden.

never let me go

Tjosvejs!
 
Filmen igår var superbra, den manliga huvudrollen var ett nöje för ögonen. Jag hade faktiskt inte väntat att den skulle vara bra, jag brukar inte tycka om svenska filmer men den här var inte så dålig faktiskt. Jag skrattade ett par gånger också, tro det eller ej. Jag brukar ha så svårt att göra det när jag kollar på filmer men den här gången gick det bra ni!
Sen blev det käk på Valencia, jag fick i mig ca. en halv kyckling tallrik medan alla andra åt gott. Usch vad jag börjar bli sur på min mage, det är inte kul hur den håller på nu för tiden. Det var en hel del skratt dock när vi var där, allt möjligt kom på tal men Malin tog priset! Hon är speciell den där knotten. Hon skulle även komma till Vadstena ikväll men det verkar inte bli av. Det blir en tråk-lördag för mig den här helgen igen.
Men nu ska jag ta tag i mitt historia arbete med en latte och banan i högsta hugg. Det kommer aldrig bli klart känns det som, dumma Che Guevara som gör det svårt att skriva om honom haha.
 
Peace out!
________________________________________________
look in to my eyes, eyes are the windows to your soul.

av alla stjärnor i himlen valde jag dig

Hey hey heyy!
 
Fredag, äntligen! Supermysigt och skoldagen var inte så pjåkig idag, kvällen toppas med en bio med goda vänner ikväll med middag efteråt. Vi ska se "Ego" en svensk film som handlar om en kille som blir blind. Det blir säkert jättespännande.
Drog iväg till skolsköterskan för att fråga om min magvärk och hon hjälpte till jättemycket, hon är alltför gullig vår skolsköterska. Det är helt sjukt hur många olika problem hon måste lyssna på varje dag och samtidigt vet hon om exakt vad det är, det är speciellt det.
Jag ska fixa mig lite inför ikväll nu, det blir inte något jättefint utan bara lite finare än vanligt.
 
Adios muchachos.
________________________________________________________
allt kan förändras på ett ögonblick.

-


it's an ache i still remember

Whaddup!
 
För ca. 10 minuter sen så anmälde jag mig till mitt första högskoleprov, hjärtat dunkar fortfarande. Jag kan inte få ner min nervositet i ord, går det skit med betygen så får jag förlita mig på högskoleprovet så det gäller att sätta det här. Inte för att jag tror att mina betyg kommer bli skit men ifall att de inte är tillräckligt bra så vill jag inte känna mig helt misslyckad. Men jag presterar så dåligt på prov, jag blir förvirrad och till slut förstör jag för mig själv. Sen är jag usel på att läsa instruktioner haha!
Det var engelska prov idag, man fick tre timmar på sig men jag var klar på 1,5. Engelska är inte så svårt egentligen så därför gick det fort. Dock skulle man skriva en argumenterande text och den uppgiften var inte superkul, återigen så suger jag på instruktioner och jag failade säkert på hela texten, men jag håller tummarna för ett A. Jag har en liten konkurrens med en annan kille i min klass men han är så överlägset bättre än mig så jag vet inte ens om man kan kalla det en konkurrens, men det är kul att äntligen gå med någon som kan sjukt bra engelska. Man är så jävla ensam annars för oftast får man bara special uppgifter som ingen annan har och till slut så sitter man där ensam och skriver sönder sig och sen när man är klar så får man gå, så det är kul med lite sällskap.
Resten av dagen segade sönder, vi hade historia och sen bar man av till mattestugan för att göra läxan. Sen drog jag och Sahar till biblioteket för att jobba med en inlämning om Che Guevara, woop woop, eller inte. Där fick vi reda på att vår kära Amanda klarade hennes uppskrivning!! Härligt härligt (Grattis bruttan!!). Det kommer vara min tur snart, fy och blä... vore bättre om någon kunde göra den åt mig så kan jag fokusera på att faktiskt köra.
 
Keep on truckin' peeps.
 
_____________________________________________________________
älskade mallis, som är väldigt saknad för att hon är sjuk just nu.
 
 
 

let the only sound be the overflow


the sun goes down, the stars come out

sjukt bra cover på Glad You Came av The Wanted.

with the beat of my heart

Hejsvejs!
 
Jag har sjukt ont i magen, jag kan inte ens förklara smärtan. Det är inte träningsvärk, för att träningsvärk gör inte såhär ont, och det är inte någon influensa för att jag spyr inte hela tiden... Det är svårt att förklara men ont gör det minst sagt. Får knapra piller tills det går över (don't try this at home kids).
Annars har dagen funkar super, det har varit lite möten och lite tröga lektioner men en helt okej dag ändå. Kan även tillägga att det var debatt i samhällskunskapen igår då min grupp var mot progressiv skatt och vi ägde sönder den andra gruppen! Nerverna var dock på helspänn och hjärtat kunde inte sluta dunka medan jag satt där och försökte få laget att vinna, men det gick ju bra.
När jag tänker efter så inser jag hur sjukt mycket ansvar det är på mina axlar... Mina studier, elevskyddsombudet, hitta jobb och ta hand om mig själv och på något sätt hamnar alltid det sistnämnda, obviously, sist. Det borde inte va så, man ska ju alltid ha sig själv som prio ett men jag löser inte det där alltså. Jag trycker ner mig själv för att göra andra nöjda, fan också! Men nu ska det bli ändring på det. Ingen mer bullshit, nu kommer sanningen ut och det ska andra få ta precis som jag har gjort tidigare.
 
Watch out!
 
______________________________________________________________
i would wait a million years.
 

I will love you 'til the end of time

Jag är så nedrans förälskad i Lana Del Rey. Sjukt perfekt.
 
________________________________________
i am fucking crazy but i am free.
      

Patience.

Hallå där bloggen.
 
I know I know, jag lovade mig själv att jag skulle uppdatera oftare och hela bajset men fyfan va svårt det är. Men nu ska jag börja igen, for real this time.
Så jag fyller 18 om 22 dagar och jag kan inte längta mer än vad jag redan gör nu, snart gör jag världen osäker med körkort och krogbesök. Jag har även fått reda på vad min 18års present av pappa blir och det blir pengar till Magaluf resan! Dit drar jag och mina brudar 11-18 augusti för en resa fylld med glädje, alkohol och vilda nätter.
Sen är det dags att börja tänka på vad som händer efter gymnasiet... Usch asså, så obehagligt att inte veta vad man vill bli eller göra. Det är något inom psykologi som kallar asså, då är ju det lilla problemet att komma in också hehehehe.
 
Ni får ha det underbart!
___________________________
 
inte en sån gammal bild på mig och valentina