välj dina ord väl, ingen tycker om en borttappad själ

Hallå!
 
Fuck den här dagen, den kan ta sig så hårt att jag aldrig mer får återse en sånhär dag. Vill ge varenda jävel runt omkring mig en käftsmäll, så illa är det.
Matteprovet gick åt helvete, jag kommer gråta av glädje om jag får ett E. Men det sköna är att de flesta verkar tycka exakt likadant, vilken lättnad! Nej men det var 3 timmar av ren smärta, satt och tänkte igenom alla mina livs val och insåg då att jag kanske borde bli strippa, det känns oerhört mycket lättare än att göra matteprov som man vet att man kommer att misslyckas med.
Fick reda på vad jag fick i betyg i Humanistisk och Samhällsvetenskaplig specialiserings kursens prov och det var ett ynka D, men jag förstod varför. Jag kan erkänna att jag gjorde uselt ifrån mig på den ena delen. Jag fick B på en och E på den andra, olika lärare också. Men det kan jag åtminstone ta igen.
Sen kommer en hemsk historia lektion där vi får reda på att vi ska få ett ytterligare arbete att lägga på våra axlar inför lovet, som om vi inte lidit nog människor?! Börjar tro att alla lärare är avbildningar av Satan, det känns som det för tillfället. Plus att vi hade en oförberedd redovisning som jag totalt misslyckades på, yay!
Spenderade eftermiddagen hemma hos Sahar och vi satt bara och solade på hennes rum medan vi mådde skit och pratade om dagen, den bruden är världsbäst! Vi är tvillingsjälar, det bara är så.
Nu ska jag gå och lägga mig och förbereda mig för att leka Reinfeldt imorgon, det kommer vara hemskt, jag bara vet det.
 
Ta mitt liv!
_____________________________
childhood lost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0