tiondeinionde

Hallå där bloggen !
Ska uppdatera er om dom här dagarna då...
Torsdag: Slutade ett sedan drog man till stan med Mosis och köpte galet snygga jeans, sedan kom man hem och fikade galet medans man hade ett litet Jersey Shore maraton. Det var kul, otroligt !
Fredag: Hade en extrem lång dag ! Men efteråt lyftes andan upp av att möta Ivana och dra oss till Ströget, där Emelie och Issa väntade. Sedan fick man sällskap av Jennica och Anna. Och senare än det fick man sällskap av Linnéa ! Det var skitkul och jag älskar verkligen dom dör brudarna hah !
Idag: Ja ni, Tanken var att gå på klassfest med Frida och Malin, och gick inte det så hade vi två andra val att gå till. Sedan gick det inte alls, fann ingen sovplats och bussen kommer inte förrän 21.34 ! Så nu sitter man och laddar upp bilder medan man tycker synd om sig själv hah ! Aja, det finns fler helger och vi får hoppas att lite varm choklad lyfter mina tankar.
****
Laddade upp bilder från London och gamla bilder på mig, men det är inte klart. Internet är så svagt här så att det gick sent, ska vänta med att ladda upp resten av bilderna, yesyes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0